מאמרים

August 28, 2019

כילדה נהלתי יחסים אמביוונלטים עם הסנדויץ' של ארוחת עשר. היו תקופות של אכילת סנדויץ' מאוזן אבל היו גם תקופות אחרות...כמו התקופה בגן שהחלפתי אותו עם חברה כי אהבתי את המרדומה שלה והיא אהבה את זו של אימי.
או תקופות ביסודי
 שלקחתי בכל יום אותו הדבר - היתה תקופה של קוטג' עם פ...

חג עצמאות מדינתנו או בשמו השני, חג המנגל, בפתח. רגע לפני שאתם רוכשים את הבשר, ממנגלים ומתמנגלים עם חברים ומשפחה, יש כמה דברים שבהחלט שווה לכם לדעת.

יתרונות תזונתיים של בשר:

  • בשר אדום מהווה מקור טוב לחלבונים

  • בשר עשיר במינרל האבץ, מינרל הברזל וויטמין B12.

  • הברז...

הי חברים,


בואו נודה בכך, יש לא מעט פחמימות שבריאות הרבה יותר מתפוחי אדמה, אבל הם טעימים מידי מכדי להמנע מהם לתמיד. אז הכנתי לכם מספר טיפים איך להנות מהם בצורה בריאה יותר. 


נתחיל מזה שמבחינה בוטנית תפוח אדמה הוא ירק, אבל מבחינה תזונתית הוא נחשב לפחמימה היות וה...

לעיתים כה תכופות אני נשאלת על סויה שחשבתי פשוט להכין לכם סקירה עליה מכל הזויות ששואלים אותי על קטניה זו. מה יש בה, ואיך היא ביחס למצבי מחלה שונים - תורמת, מזיקה או שנויה במחלוקת.

קראו, שננו, שמרו ושתפו את הכתבה עם חברים.

סויה הינה קטניה, שמקורה בצומח, המהווה מקור לחלבון...

הי חברים,

עבר הרבה זמן מאז שכתבתי בבלוג. ידיי היו מלאות בעבודה על המתכונים הסודיים של יפית שבשבוע הקרוב יוצא לאור. אני סופר מתרגשת! 
בנוסף, בעוד שבוע בדיוק, יום שלישי ה20.11.18 אני עורכת במשרדי שבתל אביב הרצאה חד פעמית, אודות תזונה במצבי לחץ - אשמח לראותכם במציאות....

במשך למעלה משנה סקרתי מסעדות ובתי קפה בהיבט הקולינרי והתזונתי שלהם, במסגרת יעוץ תזונתי שערכתי לחברת סודקסו ישראל
מידי פעם אני משתפת באתר זה ביקורות שנערכו ונכתבו במקומות שונים ברחבי הארץ כדי לשתף אתכם באופי האכילה שלי במסעדות בחוץ ולהראות איך ניתן לאכול בחוץ תוך שמיר...

במשך למעלה משנה סקרתי מסעדות ובתי קפה בהיבט הקולינרי והתזונתי שלהם, במסגרת יעוץ תזונתי שערכתי לחברת סודקסו ישראל

בתקופה הקרובה אשתדל להביא אחת לשבוע ביקורות שנערכו ונכתבו במקומות שונים ברחבי הארץ כדי לשתף אתכם באופי האכילה שלי במסעדות בחוץ ולהראות איך ניתן לאכול בחוץ...

February 20, 2017

קטניות הן הזרעים היבשים, האכילים של צמחים במשפחת הקטניות. 

קטגוריית מזונות זו כוללת בתוכה חומוס, עדשים, אפונה יבשה, פול, סויה וזנים שונים של שעועית. למרות שכולם מאותה משפחה, הסוגים מגוונים במידה רבה מבחינת תזונה, מראה, טעם ושימוש.

קטניות, בני אדם וסביבה:
הקטניות מהוות מז...

February 7, 2017

שומנים טובים הם שומנים העשירים בחומצות שומן חד ורב בלתי רויות, אלו מגיעים מהצומח וצריכתם על פני היום מסייעת לבריאות.
אבוקדו, שמן זית, זיתים מיני אגוזים שקדים הן מקורות לצריכה של שומנים טובים.
שומנים אלו מהווים מקור עיקרי לשמן ב
תזונה הים תיכונית התורמת לאריכות ימים, לבר...

January 18, 2017

מומחי התזונה חושפים כי דיאטות – אאוט ואכילת מודעת – אין.

על פי סקר מגמת מזון ל2017 שפורסם ב"Today's  Dietitian", ירחון עבור דיאטנים מורשים המכסה נושאים תזונתיים שונים, בשנה הקרובה המיקוד יהיה פחות בדיאטות ויותר באכילה מודעת ואכילה נקיה, בדרך לאורח חיים בריא יותר.

הס...

מאמרים ישנים >

Please reload

לרכישת ספר המתכונים הסודיים של יפית  #גםבריאוגםטעים 

INSTAGRAM

YouTube

:תעקבו אחרי ברשתות החברתיות

מדיה

הי, אני יפית ואני מאמינה גדולה ב"היו מזונותיך לרפואתיך" - האוכל שאנו אוכלים והשפעותיו על גוף האדם מאז ומעולם ריתקו אותי.
מדע התזונה חי, נושם ומתפתח, בד בבד, מה שטוב ובריא לאחד לא בהכרח נכון לאחר. הגוף שלנו תמיד מאותת לנו אם האוכל שאנו אוכלים טוב או לא טוב לנו, השאלה היא האם יודעים לזהות את הסימנים האלו. בתהליך מובנה אעזור לך לזהות את סימני האזעקה של גופך למזונות שלא נכונים עבורך, לאזן מצבי מחלה, לפתור עצירויות, להרגיש יותר אנרגיה על פני היום ולהכיר את התזונה המיטבית עבור גופך.

!נעים להכיר
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
רשימת תפוצה
FACEBOOK