חלבון מהצומח

February 28, 2017

בתקופה האחרונה, בין היעוצים וסדנאות הבישול (שנערכו אצל אחדים מכם בבית :)) להפתעות אחרות שאני מתכננת לכם ומעבר דירה, אני לא מוצאת מספיק זמן לשבת ולכתוב לכם. 


ברו...

January 30, 2017

לפני כשבוע הייתי בשוק מחנה יהודה, אחד מהשווקים האהובים עליי במדיתנו היפה.
השיחות עם הרוכלים ועם באי השוק ביחד עם הצבעוניות והפולקלור התרבותי מרנינים את נפשי. בכ...

October 27, 2016

אחיינים שלי הם בין האנשים האהובים עליי בעולם. בשנה האחרונה כמחציתם עברו לאורח חיים טבעוני, מטעמי מוסר ומצפון. 
כידוע, צרכיהם הקלוריים והתזונתיים של בנ...

עבור אלו מכם שאומרים לי תמיד שהם אוהבים שעועית אבל לא יודעים איך לאכול אותה,
עבור הפעמים שמתחשק מזון מחמם, מזון שיעשה טוב על הנשמה, מזון שיתן את התחושה של ארוחה...

כמה פעמים מצאתם את עצמכם באמצע יום מטורף מחוץ לבית לא מספיקים לאכול מסודר ובסוף נופלים על בורקס או לחלופין מגיעים הביתה מורעבים ומפרקים חצי מקרר?

לא תמיד יש זמן...

קערת צ'ילי אדום חריף זה אחד המאכלים האהובים עלי ביום חורפי קר,

בגרסא שלי טבענתי את זה והוספתי כמה רכיבים  ומזונות טובים  למען הסדר הטוב. 

המתכון הזה ברי...

Please reload

לרכישת ספר המתכונים הסודיים של יפית  #גםבריאוגםטעים 

INSTAGRAM

YouTube

:תעקבו אחרי ברשתות החברתיות

מדיה

הי, אני יפית ואני מאמינה גדולה ב"היו מזונותיך לרפואתיך" - האוכל שאנו אוכלים והשפעותיו על גוף האדם מאז ומעולם ריתקו אותי.
מדע התזונה חי, נושם ומתפתח, בד בבד, מה שטוב ובריא לאחד לא בהכרח נכון לאחר. הגוף שלנו תמיד מאותת לנו אם האוכל שאנו אוכלים טוב או לא טוב לנו, השאלה היא האם יודעים לזהות את הסימנים האלו. בתהליך מובנה אעזור לך לזהות את סימני האזעקה של גופך למזונות שלא נכונים עבורך, לאזן מצבי מחלה, לפתור עצירויות, להרגיש יותר אנרגיה על פני היום ולהכיר את התזונה המיטבית עבור גופך.

!נעים להכיר
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
רשימת תפוצה
FACEBOOK