August 18, 2016

הי לכם,

אני אוהבת להקפיא פירות שונים ולנסות לאכול אותם. בכל פעם מחדש, אני מופתעת מהמרקם המתקבל מפירות שונים שעוברים הקפאה. נסו להקפיא ענבים וקוביות מנגו (את המנגו הוציאו לטמפ' החדר כ5 דקות לפני שאתם מתכננים לאכלם) - זהו תענוג צרוף!
לאחרונה, הרחבתי את מנעד ההקפאות גם לסורבה וגרניטה.
היום, לכבוד סוף השבוע שבפתח, בו חל יום הולדתי העברי, אשתף אתכם במתכון צונן וטעים לגרניטת נענע - אבטיח.
משחר ילדותי, כשאני מבקשת מאמי מתכון...

Please reload

 שייקים וסמוזי

לרכישת ספר המתכונים הסודיים של יפית  #גםבריאוגםטעים 

INSTAGRAM

YouTube

:תעקבו אחרי ברשתות החברתיות

מדיה

הי, אני יפית ואני מאמינה גדולה ב"היו מזונותיך לרפואתיך" - האוכל שאנו אוכלים והשפעותיו על גוף האדם מאז ומעולם ריתקו אותי.
מדע התזונה חי, נושם ומתפתח, בד בבד, מה שטוב ובריא לאחד לא בהכרח נכון לאחר. הגוף שלנו תמיד מאותת לנו אם האוכל שאנו אוכלים טוב או לא טוב לנו, השאלה היא האם יודעים לזהות את הסימנים האלו. בתהליך מובנה אעזור לך לזהות את סימני האזעקה של גופך למזונות שלא נכונים עבורך, לאזן מצבי מחלה, לפתור עצירויות, להרגיש יותר אנרגיה על פני היום ולהכיר את התזונה המיטבית עבור גופך.

!נעים להכיר
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
רשימת תפוצה
FACEBOOK