top of page
_edited.jpg

אהלן, טוב שבאתם. אני יפית. תזונאית, מאמנת כושר, מתכונאית. מפתחת גישת התזונה NutraCoach

אוכל, מזון והשפעותיו על תפקוד האדם מרתקים אותי מאז שאני זוכרת את עצמי. אני עוזרת ללקוחותיי לדייק את ההקשבה לגוף ומלמדת תודעת שפע של אכילה. בזמן הפנאי שלי, אני יוצרת מתכונים בריאים וטעימים.

הצטרפו לקהילה

 NutraCoach אל תפספסו! הצטרפו לקהילת

ותהיו ראשונים לקבל מתכונים טעימים ומידע תזונתי מרתק ישירות למייל שלכם 

כיף שהצטרפת! דברים טובים יגיעו בקרוב

עקבו אחריי
  • Nutracoach's youtube button
  • Nutracoach's Instagram button
  • Nutracoach's facebook button
תכנים שהועלו לאחרונה 
IMG_20200525_200926_edited.jpg
book2.png
  • תמונת הסופר/תיפית בן מרדכי

כדורי באונטי קוקוס

כדורי באונטי קוקוס טעימים קלים ומהירי הכנה שמרגישים זהים לגרסת המקור המושחתת עד שתתקשו להאמין שהם גם בריאים מומלץ להכין ביחד עם הילדים.

כדורי קוקוס שנולדו בטעות כשערכתי ניסיונות לעוגיות חמאה טבעוניות. הכדורים האלו גרפו מחמאות רבות מאוהבי הקוקוס שניקרו בדרכם, ועכשיו אני משתפת את המתכון כאן איתכם. המתכון טבעוני, ללא גלוטן ויכול להשתלב גם בתפריטם של חולי סוכרת סוג 2. כדורים אלו קלים ופשוטים להכנה, טעימים ו...בריאים!


יתרונות תזונתיים ובריאותיים:


שיבולת שועל: מכילה סיבים תזונתיים מסיסים, המסייעים בספיחת עודפי כולסטרול ומשרים שובע למשך זמן רב. אלו שנמנעים מגלוטן יכולים לצרוך שיבולת שועל מעורגלת אשר אין חשש כי היא מכילה גלוטן.


קמח קוקוס: תחליף נהדר לקמח מחיטה. בדומה לקמח על בסיס חיטה, הוא ממשפחת הפחמימות, אך בשונה ממנו - יש בו מתיקות טבעית ואין בו גלוטן.


פרי הנזיר: ממתיק טבעי כשר שלא עובר מטבוליזם בגוף וחסר ערך קלורי. אני מזמינה אותו תדיר מהאתר IHERB, היות ואין להשיגו בארץ. ניתן להזמינו כאן. במידה שזוהי רכישתכם הראשונה באתר, השתמשו בקוד שלי: YAF1881 ותהנו מ10% הנחה.

אתם מוזמנים להצטרף לעמוד שלי בפייסבוק ולעקוב אחריי גם באינסטגרם.

לעדכונים במייל על המתכונים הבאים שלי - כתבו את כתובת המייל שלכם בתיבה שלמטה.


הכנתם? איך יצא? כתבו לי בתגובות למטה.

 

כדורי באונטי קוקוס

טבעוני, ללא גלוטן.

 

זמן הכנה: 10 דק' דרגת קושי: קל מאוד

 

מצרכים:

  • 1 כוס קמח קוקוס

  • 1 כוס שיבולת שועל (מעורגלת - לנמנעים מגלוטן)

  • 7 כפות שמן קוקוס נוזלי

  • 3-4 כפות פרי הנזיר/ סוכר חום/ סירופ מייפל

  • 3-6 כפות שוקולד צ'יפס

  • ציפוי: שבבי קוקוס

הוראות הכנה:

  1. ערבבו את כל המצרכים ביחד עד שהעיסה תהיה כעיסה של בצק עוגיות.

  2. גלגלו לכדורים.

  3. ניתן לצפות בשבבי קוקוס.

  4. מומלץ לשמור במקרר או במקפיא. אורך חיי המדף במקרר הינו - שבועות ובמקפיא - חודשים.

תזונטיפ: ניתן גם למלא בתוך תבנית סיליקון של פרלינים או קוביות קרח ולהקפיא במקפיא ולהוציא כעשר דקות לפני הגשה.


*שימו לב: שימוש בסוכר או סירופ מייפל מעלה את הערך הקלורי ואת כמות הפחמימות במתכון.

בתיאבון! פותח והומצא על ידי יפית בן מרדכי.


פוסטים קשורים

הצג הכול
bottom of page